De Trouwauto’s

Geef uw huwelijk een extra tintje.....én: gun uzelf het beste......het áller beste!!
Alle auto's uit de collectie van Meijers Autobedrijf zijn puur en origineel, er bevinden zich GEEN replica's binnen het wagenpark.

Op uw trouwdag stralen in een exclusieve trouwauto -cabrio of gesloten- met of zonder chauffeur?
Voor uw huwelijk kunt u bij Meijers Autobedrijf een keuze maken uit Nederlands grootste collectie exclusieve trouwauto's met vele mogelijkheden opgebouwd vanaf 1928. Alle trouwauto's zijn eerste klas onderhouden in eigen werkplaats en de sportauto's door de betreffende dealer/importeur.

Leden van het Koninklijk Huis gingen u reeds voor:......exclusiever dan bij ons kunt u het niet vinden...........!

De trouwauto's variëren bijv. van de nieuwste Rolls-Royce Phantom tot aan de oudste Rolls-Royce (1928) en div. "Rock and Roll" auto's. Deze worden voorzien van een standaard (verse) bloemversiering binnenin. Tevens sportauto's van prestigieuse merken en recente! modellen, zoals Ferrari, Lamborghini en Porsche, maar ook een romantische Austin Healey, een ludieke Volkswagen Kever wit met rieten mandje achterop , div. Lincoln Limousines (zowel in het wit als zwart).

Trouwauto's mét (geüniformeerde) chauffeur, halen op het afgesproken tijdstip en adres de bruidegom op om naar de bruid te brengen, of het bruidspaar gezamenlijk van één adres. Vervolgens wordt uw -bij reservering opgegeven- programma door de chauffeur gevolgd.
Trouwauto's zelf rijden, u kiest of u naar ons komt of dat de trouwauto u "bezorgd"wordt!.........alle sportauto's zijn zonder reklame/bedrijfsnaam/bestickering en rijdt u zelf met uw partner naast u.

Wilt u dat uw trouwauto éxtra feestelijk voor komt rijden......kies dan voor een bloemboeket op de motorkap: dit mag uitsluitend! door onze bloemist worden vervaardigd en het model wordt aangepast aan de grootte van de motorkap van uw trouwauto. Natuurlijk beslist u zelf over de kleur / soort bloemen, na afloop behoudt u het boeket en misschien is het een leuk idee dan als versiering op uw receptie-tafel bij het receptieboek te leggen.......zo bent u de hele dag omringd door uw favoriete bloemen.

 

Rolls Royce Silver Wraith Limousine State Landaulette

Het 'leven' van deze Rolls-Royce met chassisnummer L GLW 24 en kenteken DK - 04- FB (voorheen de AA - 58) begon ...

Lees verder...

Ferrari of Lamborghini

Niets is stijlvoller dan te trouwen in een Rolls-Royce, u door een chauffeur als V.I.P. te laten ...

Lees verder...

Rolls-Royce Phantom V State Limousine

Deze Rolls Royce Phantom V State limousine, bouwjaar 1962, is de ex-Hofauto van Z.M. Koning Olav van Noorwegen. ...

Lees verder...

Rolls Royce Phantom

Rijden in de nieuwste Rolls-Royce Phantom met geüniformeerde chauffeur??
Dat kan bij........ Meijers ...

Lees verder...