De Koninklijke keuze van...

Aankomst bij Paleis

Huwelijk Willem-Alexander en Máxima

Datum: 2-2-2002

Z.M. Koning Willem-Alexander der Nederlanden en H.M. Koningin Máxima, trouwden op 2-2-2002 te Amsterdam. Het burgerlijk huwelijk werd gesloten in de Beurs van Berlage en aansluitend het kerkelijk huwelijk in de Nieuwe Kerk.

Het meest besproken bruidspaar van Nederland koos voor één van onze Rolls-Royces: de uniek in de wereld zijnde en volledig origineel gebleven, met alle bijzondere details behouden zowel binnenin als aan de buitenkant, in opdracht gemaakt door Koningin Juliana: Rolls-Royce Silver Wraith Limousine State Landaulette. Deze bijzondere automobiel werd in 1958 door H.M. Koningin Juliana aangeschaft als Hofauto nummer 1.

Het was de wens van het bruidspaar om de enige originele Rolls-Royce van de grootmoeder van de bruidegom tijdens haar regeerperiode, als trouwauto op de belangrijkste dag van hun leven te mogen gebruiken! Voor deze dag werd er per uitzondering een speciale vergunning verleend voor het voeren van het originele nummerbord, de "AA 58".

Ook u kunt op de belangrijkste dag van uw leven als "koninklijke VIP" genieten in deze bijzondere Rolls-Royce van Koningin Juliana. Ook u kunt stralend als Máxima uw huwelijk in rijden in de Rolls-Royce Silver Wraith Limousine State Landaulette.

De Auto

Rolls Royce Silver Wraith Limousine State Landaulette
Rolls-Royce Phantom V State Limousine

JA! Ook U kunt koninklijk trouwen en de mooiste dag van uw leven beleven in deze bijzondere auto. Lees verder...

 

Klik op een thumbnail voor meer details en informatie.